Salgsbetingelser

Priser og betaling
Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer merverdiavgift på 25%, dersom ikke annet er oppgitt. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

Vi har tre ulike betalingsmetoder du kan velge mellom:

  1. Betale med kort:
    Du blir sendt videre til NETS for betaling når du bekrefter bestillingen. Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank.
  2. Vipps:
    Du kan velge Vipps når du blir sent videre til Nets
  3. Faktura:                                                                                                          Du kan velge faktura når du blir sendt videre til Nets

NB! Ved kampanjer er kunden selv ansvarlig for å legge inn tilhørende rabattkode for å få det prisavslaget som gjelder for kampanjen.

Personopplysninger
Lykkebyjulie.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Frakt og levering
Frakt i Norge er gratis for ordre over en verdi på kr 450,- Ordre som er under denne verdien får et tillegg på kr 49,-

Vår ordrebehandlingstid er for tiden 0-2 virkedager. Det vil si tiden det tar fra vi har mottatt ordren din, til den er ferdig pakket og klar for henting av Bring. Periodevis kan det oppstå ekstra stor ordreinngang, og vi vil trenge en virkedag ekstra.

Vi sender varene med Bring når ordren din inneholder varer som er for store til å sendes til postkassen. Du vil da motta sporingsnummer i en separat e-post. Når Bring har hentet pakkene hos oss, vil de bruke 1-3 virkedager på å få pakken frem til midt-, sør-, vest- og østlandet. Bor du langt nord må du beregne 3-4 virkedager.

Kjøperen er ansvarlig for at korrekt adresse og mobilnummer blir oppgitt ved bestilling. Uavhentede pakker blir returnert. Lykkebyjulie.no forbeholder seg retten til å fakturere kostnader for returfrakt til kr 250,-

Bestiller du varer som vi er gått tom for og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid vil du få beskjed pr. telefon eller mail. Er det noe som haster for deg så gi oss en melding om det når du gjør din bestilling så skal vi prøve og hjelpe deg.

Levering av varer direkte fra vår butikk
Vi har også utsalg fra vår butikk No27, i Skovveien 27, 0257 Oslo. Butikken er fast bemannet, og har følgende åpningstider: Mandag -Fredag 10-17, Lørdag 11-16  Vi treffes på telefon 92818391 eller e-post: support@lykkebyjulie.no.

Utland
Fra vår nettbutikk leverer vi foreløpig kun til Norge (unntatt Svalbard og Jan Mayen) 

Retur og angrerett
Retur og angrerett fungerer i henhold til angrefristloven. Du har 14 dagers full returrett av ubrukte produkter i originalemballasje. Merk at produktets eventuelle forsegling ikke må brytes. Produktet må heller ikke være brukt/ testet. Returporto betales av kjøper, og kjøper er ansvarlig for at returvarene når oss i uskadet stand. Sørg derfor for å pakke produktene forsvarlig inn. Dersom vilkårene for angreretten oppfylles, vil oppgjør for returnerte varer overføres til oppgitt kontonummer. For å spare miljøet, ligger ikke angrerettskjema i pakken du mottar. Det ligger i mailen du mottar når din ordre er blitt sendt.

Har du mottatt feil varer eller varer med feil, sender vi deg nye varer uten kostnad for deg. Ta da kontakt med vår kundeservice på support@lykkebyjulie.no. Husk å ha ditt ordrenummer tilgjenglig når du kontakter oss.

Returadressen:

Lykke by Julie, Strømsborgveien 43c, 0287 Oslo

NB! Husk å merke din retur med avsender og ordrenummer

Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid ta kontakt med oss. Vi erstatter med nytt produkt, eller gir pengene tilbake. Returporto betales av kjøper, og ved reklamasjon krediteres dette av Lykkebyjulie.no.

Ved spørsmål i forbindelse med din ordre, send en e-post til julie@lykkebyjulie.no E-posten må inneholde ditt ordrenummer og kundenummer.

Konkurransepremier
Gavekort som er gitt som premie i konkurranser kan ikke benyttes når det er salg.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Aldersgrense:

Er du mindreårig må avtale godkjennes av foresatte. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år.

Kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

Informasjon om selskapet
Lykkebyjulie.no (JUWA AS)
Foretaksnummer: NO913 393 228MVA
Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene og er et aksjeselskap.

Post- og besøksadresse:

Lykkebyjulie.no
Strømsborgveien 43c
0287 Oslo

Kontaktinformasjon:
“Kontakt oss” er den raskeste måten å nå oss på!
E-post: support@lykkebyjulie.no
Telefon: +47 92818391

Vi i Lykkebyjulie.no ønsker deg en hyggelig handel!