SLIK FOREBYGGER DU RYNKER OG ALDRINGSPROSESSEN I HUDENAlder og Rynker og sånn – hvordan eldes med stil?

Etter at jeg passerte 40(for hele 7 år siden…) ble jeg opptatt av aldrende hud. Kroppen endrer seg på mange måter og huden er et av de stedene hvor tegn på alderdom er mest synlig.

Jeg synes at naturlig aldringshud er vakkert- ja der man ser smilerynkene som viser at et menneske har ledd mye eller en bekymringsrynke i pannen som et tegn på at livet ikke bare har vært en dans på roser.

Ansiktet er en refleksjon av hvordan man har levd og det er vel ok at man kan være stolt av det!

Det gir dessuten pondus og styrke.

Poenget mitt er at det ikke alltid er nødvendig å dekke over alder- det er også helt naturlig at vi blir eldre- er det ikke?

Når det er sagt så er jeg helt for å eldes med stil!  Vi kan som dere vet forebygge og være snill med kroppen og huden vår ved å tilføre næringsstoffer som er med på å forebygge rynker og bremse aldringsprosessen.

Hvordan forebygge rynker og aldringsprosessen?

Det vi kan gjøre er å tilføre huden og kroppen sunne, herlige og naturlige ingredienser som gjør at aldringsprosessen forsinkes.

Rett og slett forebygge og gi huden næring, så aldringsprosessen ikke kommer på oss som en overraskelse.

Jeg har laget hudoljer som er med på å forebygge utviklingen av rynker og redusere pigmentflekker. Oljene tilfører huden næringsstoffer og er med på å holde huden ung og elastisk.

Men først og fremst var min intensjon å lage noe som ga huden næring og riktig pleie slik at den ble frisk og myk. I den prosessen fant jeg at det er mange av de samme ingrediensene som også holder huden ung og elastisk!Hemmeligheten ligger i ingrediensene

I GLØD Revitaliserende ansiktsserum  finner du 14  helt naturlige ingredienser som er med på å gjøre huden vakker.

Akkurat i Glød så har jeg tilsatt kraftige antioksidanter som tyttebær- og blåbærfrøolje. Det er de små frøene i bæret som vi presser olje ut av.

Disse frøene er fulle av antioksidanter og flotte næringsstoffer som er med på å forynge huden og gjør den vakker og sunn. Bærene er plukket i arktisk.

Den korte, men intense arktiske sommeren med 24 timer sollys tilfører tyttebær og blåbær med eksepsjonelt store mengder antioksidanter, plantesteroler og essensielle omega-3 og -6 fettsyrer.  Både blåbær og tyttebær er mye brukt og godkjent som en helsefremmende super frukt. Men få vet at disse er supre å bruke på huden også.

Hva er det disse oljene gjør?

For visste du at at tyttebærfrøolje og blåbærfrøolje gir huden følgende fordeler ;

  • Gir huden fuktighet i dybden
  • Redusere rynker
  • Øker hudens elastisitet
  • Reduserer aldring og pigmentflekker
  • Er cellefornyene og gir hudcellene næring


Glød Revitaliserende ansiktsserum   finner du kun naturlige ingredienser som er nøye plukket ut for å tilføre voksen hud det den trenger for å eldes med stil. Den er fet og derfor veldig fin å bruke på kvelden før du legger deg. Da kan nemlig disse herlige ingrediensene jobbe mens du sover.

Det er ingen trolldom i våre produkter så jeg lover selvsagt ikke at du våkner i morgen og ser ut som at du er 20 år yngre eller at rynkene er borte! Men de har nærende og forebyggende egenskaper som over tid vil gi deg en vakker og sunn hud. Og hvem vil ikke unne seg det…

Klikk her hvis du vil lese mer om Glød!

Har du spørsmål eller kommentarer så legg det gjerne igjen under!

Akkurat nå har vi et eksklusivt tilbud på GLØD, SKÅNE og SKURE. Trykk her for mer informasjon: Eksklusivt tilbud

    Tilbake til bloggen