Oppskrift på halskrem med honning:Vi har en tendens til å være veldig flinke til å ta vare på huden i ansiktet. Men, husker du å ta vare på halsen?

Daglig pleie av ansiktet er for de fleste av oss en selvfølge og en del av vårt faste morgen- og kveldsritualet.

Mange glemmer derimot å ta godt vare på halsen. Dette fører til at vi ser tidligere aldringstegn på halsen enn i ansiktet. Men, det trenger ikke være slik.

Vil du bremse utvikling av rynker på halsen?

Selv om rynker er en naturlig del av livet, ønsker de fleste av oss å utsette utviklingen av rynker så lenge vi kan.

Jeg deler med glede denne enkle og gode oppskriften som bremser utviklingen av rynker ved regelmessig bruk.

Denne blandingen inneholder mineraler og vitaminer som gjør godt for huden, og med 100% naturlige ingredienser er den garantert fri for parabener og andre stoffer som kan være skadelig for huden. Her er oppskriften!

Oppskrift på halskrem med honning:

  • 2 1/2 ts klar flytende honning
  • 2 1/2 teskje olivenolje
  • 2 eggeplommer

Honning
Jeg foretrekker å bruke ren honning - selv om den er litt dyrere. Mennesker har brukt honning gjennom generasjoner for å opprettholde vakker hud. Honning kommer fra blomstens nektar, og inneholder mineraler og vitaminer, og har en høy konsentrasjons av kalsium, noe som bidrar til å kvitte seg med bakterier. Det er også antatt at honning har en helbredende effekt på sår og infeksjoner.

Olivenolje
Olivenolje inneholder både vitamin K, E og omega-3 og 6 som alle er gode kilder for å opprettholde en sunn hud.

Eggeplommer
Egg inneholder protein, jern og vitamin B-6, B-12, D, og ​​de fleste av disse vitaminene er i plommen. Eggeplommer er gode fuktighetskremer, spesielt for de som er plaget med tørr og flassende hud.

Slik gjør du det:
Visp sammen ingrediensene og sett den i en krukke. Oppbevar den i kjøleskapet og la den stå i kjøleskapet i noen timer før bruk. Masser den forsiktig inn på halsen og vær raus. La den virke i 20 minutter før den tørkes bort med en våt klut. Kan også la den være på halsen gjennom natten mens man sover. Brukes så ofte man vil – anbefaler at den brukes opp i løpet av en ukes tid.

 

Lykke til med blandingen og behandlingen.

Hilsen fra Julie

 

 

 

Tilbake til bloggen