DERFOR ER DET VIKTIG MED ANSIKTSRENS.

Hvorfor er det viktig å rense ansiktshuden?

Visste du at huden kvitter seg med 30.000-40.000 hudceller hver dag?  Den produserer nye hudceller hele tiden.

Ikke nok med at huden skifter celler, men den beskytter kroppen for støv og møkk som den utsettes for i løpet av dagen.

Hvis du bor i en by hvor det er mye luftforurensing som huden utsettes for hver dag, så er det viktig at man er nøye med å rense og vaske huden spesielt i ansiktet.

Dessuten trenger huden å puste der både sminke og foundation legger seg som et lag utenpå huden og stenger for optimal tilførsel av oksygen- fjern sminke, fjern foundation og få bort støv og møkk som er på huden slik at du åpner opp porene og lar huden få puste….

Hvor ofte skal man rense ansiktshuden?

Det sier seg kanskje selv at det å rense huden før man legger seg er viktig, spesielt etter en dag ute i mye forurenset luft.

Vi får ofte spørsmål om det virkelig er nødvendig å vaske huden om morgenen. Og svaret er ja – det er nødvendig å vaske huden om morgenen også. Hvorfor? Det er tre grunner til det. I løpet av natten så har huden blitt kvitt en del hudceller – den jobber selv om vi sover. I tillegg, svetter vi ofte om natten og huden produserer talg. Av og til kan denne talgproduksjonen bli overflødig og derfor fint å fjerne.

En grundig vask av ansiktet om morgenen hjelper med å fjerne døde hudceller, svette og eventuelt overflødig talgproduksjon (også kalt sebum).

Den daglige ansiktsoljen/fuktighetskremen blir absorbert bedre etter at du har renset huden, og sminken vil vare lenger.

 

Hvordan rense huden?

Det er mange måter å rense huden på. Og mange produkter du kan bruke.

Men vi i “Lykke by Julie”  har funnet ut at ved å bruke den naturlige vegetabilske konjac svampen, får du den rensen huden trenger.  På kvelden er det viktig å fjerne sminken først før svampen brukes.

 

Hvorfor Konjac Svamp?

Skure Konjac svamp er en naturlig ansiktsrens som bidrar til å fjerne døde hudceller og renser ansiktshuden i dybden. Fibrene i svampen er vegetabilske og kommer fra den japanske roten på Amorphophallus konjac-planten. Den har helsebringende egenskaper, er fuktighetsgivende og opprettholder hudens PH balanse.  Skure Konjac svamp er ideel til daglig rens av ansiktet. Den er ypperlig også til deg med skånsom hud.

Svampen etterlater huden ren og oppfrisket – helt naturlig. Det er ikke nødvendig å bruke ekstra rensemidler eller såper med mindre du selv ønsker det.

 

Konjac svampen har fordeler som også er bra for miljøet:

  • Naturlig renseprodukt
  •  Fri for tilsetningsstoffer og parabener
  • Biologisk nedbrytbar
  • Mild eksfoliering
  • Miljøvennlig

 

Lykke er å føle seg vakker, ren og sunn.

 

 

Tilbake til bloggen