Lykke by Julies personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Lykke by Julie samler inn og bruker personopplysninger.

Lykke by Julie, ved direktøren, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på www.Lykkebyjulie.no  

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Lykke by Julies behandlinger av personopplysninger på Lykkebyjulie.no. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev eller handle produkter. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

WordPress er Lykke by Julies databehandler, og  WP Engine er vår leverandør for vedlikehold av nettstedet.

Det er kun Lykke by Julie som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Nettstatistikk

Lykke by Julie samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på Lykkebyjulie.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi bruker analyseverktøyet Googel Analytics på vårt nettsted. Dette er et verktøy med åpen kildekode (GPL) og som er installert på en egen server hos driftsleverandøren. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Lykke by Julie til andre aktører.

Kommentarer på bloggen

Alle innlegg og tilhørende kommentarer, arkiveres i tråd med arkivlovgivningen.

Du kan legge igjen kommentarer uten å registrere deg. Legger du igjen navn og adresse, vil opplysninger bli liggende som en del av innlegget. Dersom du har publisert kommentarer som du ønsker å rette eller slette, kan du ta kontakt med oss slik at vi kan vurdere det. Du har imidlertid ikke krav på retting og sletting av ytringer.

Deling av innlegg på bloggen

Når du deler innlegg, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres imidlertid ikke hos oss.

Nyhetsbrev

Lykke by Julie sender ut nyhetsbrev cirka 2-4 ganger per måned via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Du kan velge å oppgi om du representerer en virksomhet, er privatperson, en journalist eller annet. Dette gjøres for at vi kun skal sende relevant informasjon.

Bestilling av produkter

På nettsiden kan du bestille og handle produkter av Lykke by Julie. Vi ber da om navn, adresse, e-post og telefonnummer slik at vi kan sende varene til deg. Nets håndterer betalingen. Personopplysninger vi får inn ved bestillinger av produkter blir ikke brukt til annet formål enn å håndtere bestillingen. Under bestillingen kan man også melde seg på vårt nyhetsbrev.

E-post og telefon

Lykke by Julie benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet for å oppfylle tilsynets lovpålagte oppgaver etter personopplysningslov og forvaltningslov. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av saksbehandling journalføres. Disse opplysningene behandles i så fall som beskrevet over (se «Saksbehandling og arkiv»).

Lykke by Julies medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Lykke by Julie har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av Lykke by Julies systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Lykke by Julie ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrertes kal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Kontaktinformasjon

E-post: support@lykkebyjulie.com

Telefon: +47 9281 8391

Postadresse: Drammensveien 126, 0277 Oslo