JulieHeadShot

En hilsen fra Julie …
Jeg laget min første hudoljeblanding av ren kjærlighet. Da jeg ikke fant et produkt som kunne hjelpe mot babyeksem, gjorde jeg hva enhver mor ville gjort: Jeg tok babyens helse og velvære i egne hender. Med forskning, prøving og feiling, utviklet jeg en helt naturlig olje som virket. Babyens sensitive og sprukne hud fikk tilbake sin naturlige glød ….

År senere, da jeg stod overfor egne hudproblemer – tørr, fet og sensitiv blandingshud – opplevde jeg igjen frustrasjon med de tilgjengelige alternativene.

Så, gjennom flere studier, forskning og testing, utviklet jeg en luksuriøs, naturlig og næringsrik olje som til slutt ga den huden jeg alltid hadde lengtet etter: glatt, myk, glødende og frisk.

Jeg innså at jeg hadde laget et produkt som fylte et reelt behov blant kvinner og menn som søker et naturlig, trygt og effektivt hudpleie alternativ. Jeg har alltid funnet min største inspirasjon i naturen, med sin mirakuløse evne til å beskytte, gi næring og hele seg selv.Jeg opprettet Lykke by Julie for å dele akkurat dette og produktene med deg. .

En handling av kjærlighet da. En handling av kjærlighet nå….

Julie xx
Hvorfor Lykke?

”There is no cosmetic for beauty like happiness.”
Lady Marguerite Blessington (1789 – 1849)

Helt siden jeg var barn, har jeg elsket å gjøre andre glade. Faktisk det å utløse glede blant de jeg omga meg med likte jeg aller best. Da jeg ble eldre, innså jeg at jeg ikke kunne tilfredsstille alle, at folk er ansvarlig for sin egen lykke … inkludert meg selv. Jeg sørget derfor for å ivareta og pleie meg selv, før jeg overførte disse følelsene til andre. Jeg fordypet meg på heltid i produksjonen av oljer, og opplevde samtidig en følelse av glede og lykke som jeg aldri tidligere hadde kjent.. Jeg ble spesielt glad når jeg så at andre fikk nytte av produktene.

Det å se deg glad gjør meg glad. Det er så enkelt som det! Når tiden kom for å velge et navn for mitt nye selskapet, visste jeg at jeg ville bruke Lykke.

“Lykke” beskriver også en tilstand av sann tilfredsstillelse i det å nå et mål eller oppfylle en drøm. Nå bor jeg i min drøm hver dag, og jeg er så takknemlig for muligheten til å gjøre nettopp det. Jeg elsker det jeg gjør. For meg er produktene lykke – Lykke by Julie. Prøv produktene selv, og gi meg gjerne en tilbakemelding på hva du synes!

Leave your comment

<