SLIK BRUKER DU ANSIKTSOLJE


Skåne Antioksidant Ansiktsserum -foto av: Alexandra Villefrance

Ansiktsoljer har definitivt ”in” for øyeblikket, men det er fortsatt forvirring rundt riktig bruk og fordelene ved å bruke dem.

Her er våre beste grunner til at vi elsker dem,  vår guide på hvordan du kan bruke ansiktsolje, samt råd om hvilke olje som passer for din hud.

Noen av de vanligste spørsmålene vi får er;  Får jeg kviser av å bruke olje? Og; Er det virkelig et viktig produkt?

Kort sagt, NEI! Ansiktsoljer vil ikke gi deg kviser. Og JA! Ansiktsoljer er ikke bare viktig for å tilføre fuktighet og næringsstoffer, men olje er også helt naturlig for huden – fordi huden produserer olje selv. Ansiktshuden vil også få en jevn, naturlig tekstur og noen vil si at de er magiske.

Et annet spørsmål vi ofte får er;  Jeg har fet hud, da trenger jeg vel ikke olje?

FET HUD? JO, du trenger olje!

Det er en misforståelse at fet og oljete hud (for eksempel kombinasjonshud) bør være fri for ansiktsoljer. Å finne riktig ansiktsolje kan bidra til å fjerne overskytende talg fra porene, samtidig som du reduserer betennelse og irritasjon. Mange av våre botaniske oljer, som nypefrøolje og druekjerneolje, er ikke bare naturlig antibakterielle, men de balanserer også fuktigheten i huden som gjør at hvis du sliter med fet-tørr hud så vil du oppleve å få en glattere, jevnere og balansert hud.

Så, i motsetning til myten om at olje gir mer olje, er ansiktsoljer faktisk en av de beste tingene du kan gjøre for din oljete/fete hud!

ANSIKTSOLJE ETTERLATER HUDEN MYK OG SMIDIG

Ansiktsoljene våre er produsert med rene, naturlige blandinger fra blomster- og planter. De etterlater huden myk og smidig.

Oljen absorberes inn i huden og du kan raskt se at den har for umiddelbare fordeler.

HVILKE FORDELER HAR ANSIKTSOLJE?

Det er utrolig å se at botaniske oljer kan bidra til å helbrede så mange forskjellige hudproblemer. Alt fra dehydrert, voksen, tørr, oljeaktig eller kombinasjonshud.

Det er viktig å velge gode ansiktsoljer som inneholder aktive ingredienser som bidrar til å opprettholde en frisk sunn og vakker hud. Under avsnittet FINN DIN OLJE
så kan du lese mer om hvilke oljer som kan passe til akkurat deg. Både om SKÅNE Antioksidant ansiktsserum og GLØD Revitaliserende ansiktsserum.

Ikke bare er hudoljer effektive fuktighetsgivere, men de er også fine å bruke til å preppe huden for å få en perfekt base til sminken. De vegetabilske oljene absorberes naturlig inn i huden og skaper en god base.

Mange opplever at de trenger mindre sminke! Våre ansiktsoljer er basert på aktive botaniske ingredienser som stimulerer og holder på fuktigheten og vil etterlate huden en frisk vakker glød gjennom dagen.

 

 

HVORDAN BRUKE ANSIKTSOLJE?

Det er flere måter å bruke ansiktsoljer. Det avhenger av hva du foretrekker og hva som gir best resultat for din hud. Vi har tre anbefalinger til deg under:

1.Bruke kun ansiktsolje og kutte ut ansiktskremen

De første gangene du bruker ansiktsolje, kan du oppleve at huden din trenger mer olje i en overgangsfase. Dette er fordi huden må venne seg til å få kun denne formen for fuktighet.

Vi anbefaler derfor  følgende; enten ta med deg oljen i vesken og smøre deg litt hver gang du føler at du blir litt tørr, eller kombinere olje med hudkrem i en liten periode. Trapp så  ned med enten ansiktsoljen eller fjern kremen så du kun trenger å bruke olje morgen og kveld.

Når du kun bruker oljen vil huden bli smidig og myk og gir deg fin naturlig glød gjennom hele dagen.

2. Kombinere ansiktskrem med ansiktsolje

Du kan fint kombinere ansiktsolje med ansiktskremen.

Vi foreslår at ansiktsoljen påføres først.  Vent så i 5 minutter til du smører på fuktighetskremen. Dette for at oljen kan absorbere inn i huden før du tar på kremen.

Hvorfor er det nødvendig å blande disse to sammen? Dette er fordi oljene hjelper de andre hudpleieproduktene med å absorbere inn i huden og vil gi huden en ekstra “boost”, som ikke fuktighetskremen vil gjøre alene. Velger du riktig produkt så vil oljen tilføre gode næringsstoffer som gir fuktighet og beskyttelse.

3.Ansiktsolje som ”nattkrem”

En tredje måte å bruke ansiktsolje på er å kun bruke den på kvelden før du legger deg. Dette er en fin måte å gi huden næring på. Da kan nemlig disse herlige ingrediensene jobbe i huden mens du sover.

Og ansiktsolje er alt du trenger.

Felles for metode 1 og 2,  er at du bør vente i 5-10 minutter før du tar på deg sminke om morgenen. Dette for at oljen skal få kommet seg godt inn i huden før du legger på noe over.

FINN DIN OLJE

Det er viktig å finne en ansiktsolje som passer for deg. Vi har utviklet to forskjellige ansiktsoljer som du kan lese om her.

SKÅNE Antioksidant Ansiktsserum:  er til deg med fet eller kombinasjonshud

Den går fort inn i huden og balanserer og retter opp ubalansen. Ansiktsoljen bidrar til å redusere store porer –  fordi den inneholder GLA som finnes i agurkurt og nypefrø som fremmer cellefornyelsen. Skåne brukes av mange med problemhud som kviseutbrudd eller til de med hudirritasjon. Dette er fordi den inneholder blant annet kvae og franckinsence som begge er sårhelende.


Skåne Antioksidant Ansiktsserum
GLØD Revitaliserende Ansiktsserum:  til deg med voksen eller tørr hud

Glød Revitaliserende Ansiktsserum er laget til deg med voksen hud. Den er også til deg med tørr nordisk hud. Oljen inneholder blant annet kraftige antioksidanter fra vår fauna som blåbær- tyttebær- og solbærfrø. Glød ansiktsserum tilfører huden fuktighet. Eksklusive vitaminer og fettsyrer styrker, beskytter, reduserer aldrings– og pigmentflekker. Tyttebærfrø bidrar til å oppnå lysere hud der mørke flekker etter arr eller pigmenteringer har satt sine spor. Blåbærfrø og Solbærfrø  fremmer cellefornyelsen og gjenoppretter hudens spenst og fasthet på en naturlig måte.

Glød Revitaliserende Ansiktsserum

 

Er det noe du lurer på eller har en kommentar så legg den gjerne inn under i kommentarfeltet.

Tilbake til bloggen